Skip to Store Area:

Winkel Opties

Toon alles voor:

Werkbanken

Onze WEBSHOP bied u online een groot aantal accessoires voor het compleet maken van uw bedrijfswagen inrichting. Deze bedrijfswageninrichting accessoires kunt u zelf eenvoudig monteren. De nieuwe online webshop stelt u in staat tegen een lage en voordelige prijs een passende bus inrichting met klapwerkbank en bankschroef te bestellen voor uw bedrijfswagen.

Het compleet maken van uw businrichting kan al met een klapwerkbank aangevuld met een bankschroef met of zonder draaiplateau.
Voor de donkere dagen van het najaar bied Solid de WEBSHOP voor uw bedrijfswageninrichting ook een LED LAADRUIMTE VERLICHTING met of zonder bewegingsmelder. Als u een multiplex businrichting heeft kun u losse laden kasten met of zonder koffers bestellen. Ook is er een bedrijfswageninrichting met alleen maar koffers Deze laden blokken zijn gemakkelijk zelf te monteren in uw bestaande bedrijfwagen inrichting. De koffers zijn ook los te bestellen
Een begin voor een goed en efficiënt ingerichte bedrijfsbus wordt meestal gemaakt met een passende laadvloer. De bedrijfswagen inrichting is voor zowel de bestuurderszijde als de bijrijderszijde los te bestellen. Alle in de webshop gekochte artikelen zijn gemakkelijk en eenvoudig zelf te monteren en zelf in te bouwen. De bedrijfswagen inrichting kan in de gewenste diepte worden besteld. Solid kan het u nog gemakkelijker maken en de bedrijfswageninrichting voorgemonteerd uitleveren. Met het navigatievenster aan de linkerzijde kunt u alle artikelen en accessoires vinden om uw bedrijfswagen inrichting compleet te maken tegen een lage en voordelige investering.

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in