Skip to Store Area:

Winkel Opties

Toon alles voor:

Multiplex kasten

_______________Filter voor ieder product, opnieuw, hierboven het juiste voertuig_______________


U ziet hieronder een aantal varianten multiplex bedrijfswageninrichtingen voor een complete businrichting. Deze vorm van bedrijfswageninrichting is de basis van iedere bedrijfswagen inrichting en door middel van de bovenstaande filter ziet u welke voor uw bedrijfswagen geschikt is. Door toepassing van deze bedrijfswagen filter en gebruiksvriendelijke moderne materialen stellen wij u in staat tegen een lage en voordelige prijs een passende autobetimmering te bestellen voor uw bedrijfswagen.

De multiplex kasten voor bedrijfswageninrichting zijn gemaakt van 15 mm. en 12 mm. gelakt watervast verlijmd berken multiplex.

Uiteraard is de laadvloer ook één van de basiselementen van uw bedrijfswageninrichting.
Deze multiplex bedrijfswageninrichting is aan te vullen met diverse accessoires zoalskoffers,LEDVERLICHTING en diverse accessoires Bij de aanbiedingen vindt u aantrekkelijke en voordelige businrichting die uiteraard past in uw bedrijfswagen. De bedrijfswagen inrichting is voor zowel de bestuurderszijde als de bijrijderszijde los te bestellen. Alle in de webshop gekochte artikelen zijn gemakkelijk en eenvoudig zelf te monteren en zelf in te bouwen. De bedrijfswagen inrichting / betimmering kan geleverd worden met bijbehorende montage materialen.

9 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in