Skip to Store Area:

Winkel Opties

Toon alles voor:

Imperiaal

_______________Filter voor ieder product, opnieuw, hierboven het juiste voertuig_______________


Door toepassing van een bedrijfswagen filter en gebruiksvriendelijke moderne materialen stellen wij u in staat tegen een lage en voordelige prijs een passende bus inrichting met accessoires te bestellen voor uw bedrijfswagen.

De Imperialen van Solid-bedrijfswageninrichting zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en heeft hierdoor een lange levensduur, geen onderhoud en een laag eigen gewicht. De samenstelling van de imperiaal zorgt er niet alleen voor dat de imperiaal snel en eenvoudig te assembleren is: er ontstaat ook een enorm stijve en sterke constructie.
Door de flexibele positionering van de imperiaal is een perfecte pasvorm gegarandeerd en omdat een imperiaal elke dag wordt gebruikt, moet de imperiaal tegen een stootje kunnen. Toepassen van een ladderrol of opsteekrol op de imperiaal zal het beladen van deze imperiaal een eenvoudige klus geworden. Diverse accessoires kunnen op de imperiaal worden toegepast om uw lading te zekeren of om uw gebruiksgemak te verhogen.
De in de webshop geplaatste bedrijfswageninrichting is voor zowel de bestuurderszijde als de bijrijderszijde los te bestellen. Alle in de webshop gekochte artikelen zijn gemakkelijk en eenvoudig zelf te monteren en zelf in te bouwen.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 16

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 16

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in